AMATEURTELE.COM Spullen te koop! Klik hier voor het aanbod. Nederlands
onafhankelijke informatie pagina voor experimenteel radio-onderzoekers
- - -

0. Racal Cougar

Nederlandse inleiding
De hoeveelheid data van de Racal Cougar wordt ondertussen do groot dat onderstaand artikel opgesplitst zla gaan worden. De informatie wordt hiermee overzichtelijker en opgedeeld in verschillende categoriŽn. De voorgenomen structuur staat hieronder als schetsontwerp weergegeven. Houd er rekening mee dat eventuele permalinks naar onderstaande paragrafen helaas toch komen te vervallen of worden gewijzigd. Deze transisite zal nog wel enige tijd in beslag nemen...

Het omzetten van de informatie is gestart. De lap tekst in in stukken geknipt en over de volgende blokken verdeeld. Er zijn nog veel "open plekken" in de inhoud, maar deze zullen nader worden ingevuld.

1 intro
2 PRM4515L apparatuur
3 technische informatie
4 modificaties
5 data protocol
6 onderhoud en inspectie

image is loading...


Het aanbieden van de kennis via deze website kost tijd, energie en geld. Het is heel leuk om kennis te kunnen delen en anderen hiermee te kunnen helpen, maar ook alle kosten worden uit privé middelen voldaan. Er zijn onder andere kosten voor de hosting aanbieder om de site te kunnen laten bestaan. Mijn doel is om de inhoud aan te kunnen blijven bieden zonder reclame, maar de kosten worden hoger waardoor financiële middelen nodig zijn. Dus een bijdrage van €3 wordt zeer op prijs gesteld. Het is mogelijk om op een veilige manier een financiële bijdrage van €3 (of een veelvoud hiervan) te kunnen leveren. Klik op de knop hieronder om via Ko-fi een donatie te verzorgen.Het (voort)bestaan van deze website wordt mede mogelijk gemaakd door aanbieden van onderstaande reclame.

open de afdrukbare pagina door hier te klikken
klik hier voor de mobiele versie. (Beta test.)


AmateurTele.com - © 1984...2022 - Build: 20220416