AMATEURTELE.COM Spullen te koop! Klik hier voor het aanbod. Nederlands
onafhankelijke informatie pagina voor experimenteel radio-onderzoekers
- - -

for sale!

Nederlandse RT-4600 te koop
Te koop: Zeer mooie en complete Philips/HSA/Thales RT-4600/RT4600 zendontvanger. De opvolger van de RT3600/RT-3600. FM en 30...76 MHz, dus geschikt voor de 4 en 6 meter band. Montageplaat MT-4620 met een RT-4600 zendontvanger en AM-4600 eindtrap in één kast, AF-4620 luidspreker eenheid met PP-4621 voedingseenheid in één kast, met originele voedingskabel, handset, LS-4621 actieve luidspreker, twee originele handboeken, een schat aan niet eerder gepubliceerde informatie van Thales (!), antenne met voet, de 26 pin dogbone kabel, BNC kabel en een IC intercom eenheid. Alles is getest en werkt goed. Zendvermogen is 2 Watt, ruim 10 Watt en ruim 30 Watt afhankelijk van de schakelaar van het zendvermogen. Ontvangstgevoeligheid is ook goed. Alle indicatie lampen werken naar behoren. 150 Hz NATO squelch werkt ook goed. Werkt op 24VDC. Op verzoek wordt er ook een 'berg' aan digitale documentatie geleverd zoals schema's, service data en dergelijke.

Let op: De IC-3620 intercom eenheid is een 'bonus' artikel. De intercom eenheid is uit de RT-3600 reeks, maar is volledig compatibel met de RT-4600. Hiermee kan de AF-46020 luidspreker eenheid vervangen worden door de IC intercom eenheid met de externe luidspreker. Ook deze delen zijn succesvol getest. De montageklemmen aan de bovenzijde missen, deze kunnen wel van de luidspreker eenheid worden overgezet om de stapel compleet te maken. De intercom eenheid is duidelijk gebruikt, de RT-4600 delen zijn nog uitzonderlijk mooi.

Vraagprijs: €400,00.

Te testen en af te halen op afspraak in Apeldoorn. Bericht via het contactformulier voor verdere inlichtingen. Verzenden wordt vooralsnog niet aangeboden gezien het gewicht en de lengte van de antenne.

image is loading...

image is loading...

image is loading...

image is loading...

image is loading...

image is loading...


Klik hier voor meer foto's.

Het aanbieden van de kennis via deze website kost tijd, energie en geld. Het is heel leuk om kennis te kunnen delen en anderen hiermee te kunnen helpen, maar ook alle kosten worden uit privé middelen voldaan. Er zijn onder andere kosten voor de hosting aanbieder om de site te kunnen laten bestaan. Mijn doel is om de inhoud aan te kunnen blijven bieden zonder reclame, maar de kosten worden hoger waardoor financiële middelen nodig zijn. Dus een bijdrage van €3 wordt zeer op prijs gesteld. Het is mogelijk om op een veilige manier een financiële bijdrage van €3 (of een veelvoud hiervan) te kunnen leveren. Klik op de knop hieronder om via Ko-fi een donatie te verzorgen.Het (voort)bestaan van deze website wordt mede mogelijk gemaakd door aanbieden van onderstaande reclame.

klik hier voor de mobiele versie. (Beta test.)


AmateurTele.com - © 1984...2022 - Build: 20220416