Geachte bezoeker,

Al meer dan tien jaar geleden is de website www.amateurtele.com gestart. In de jaren is de website gegroeid van een 'digitaal kladblaadje' tot een volwaardige website. Op 25 september 2015 is er een bezoekesteller ingebouwd en zijn statistieken verzameld. In het begin van de site waren er ongeveer 100 bezoekers per dag waabij het maandgemiddelde nu zelfs 4.000 bezoekers per dag is. Er zijn zelfs pieken van 30.000 bezoekers per dag gemeten! Bij elkaar is de website sinds de telling meer dan 10 miljoen keer bekeken. Hieruit maak ik op dat de informatie op de website gewaardeerd is.

Helaas is de website op 06-07-2022 11:02 ondanks de bezoekersaantallen toch uitgeschakeld. Het plezier van ontwikkelen van de website en schrijven van artikelen is helaas verdwenen en kan ik niet meer de kwaliteit bieden dat de website verdient. De kosten van hosting lopen ook flink op en ondanks een recente noodkreet naar bescheiden sponsoring is er helaas geen Euro ontvangen. Alles afwegende heb ik besloten mijn energie en tijd anders in te zetten. Mijn interesse in (radio)techniek blijft en ik verwacht ook nog artikelen te blijven schrijven. Maar in welke vorm artikelen verschijnen zal in de toekomst nog gaan blijken.

Hiermee dank ik iedereen voor de aandacht en ik hoop dat de website nuttig is geweest.

De domeinnaam www.amateurtele.com gaat hiermee ook in de verkoop. Klik hier voor de contactmogelijkheid bij interesse in overname van de domeinnaam.

Ik ben ook bezig met een grote opruiming. Hiermee wordt u automatisch doorverwezen naar mijn verkoop pagina op Marktplaats.

Jacob; PE2CJ.