Geachte bezoeker,

Al meer dan tien jaar geleden is de website www.amateurtele.com gestart. In de jaren is de website gegroeid van een 'digitaal kladblaadje' tot een volwaardige website. Op 25 september 2015 is er een bezoekesteller ingebouwd en zijn statistieken verzameld. In het begin van de site waren er ongeveer 100 bezoekers per dag waabij het maandgemiddelde nu zelfs 4.000 bezoekers per dag is. Er zijn zelfs pieken van 30.000 bezoekers per dag gemeten! Bij elkaar is de website sinds de telling meer dan 10 miljoen keer bekeken. Hieruit maak ik op dat de informatie op de website gewaardeerd is.

Helaas is de website op 06-07-2022 11:02 ondanks de bezoekersaantallen toch uitgeschakeld. Het plezier van ontwikkelen van de website en schrijven van artikelen is helaas verdwenen en kan ik niet meer de kwaliteit bieden dat de website verdient. De kosten van hosting lopen ook flink op en ondanks een recente noodkreet naar bescheiden sponsoring is er helaas geen Euro ontvangen. Alles afwegende heb ik besloten mijn energie en tijd anders in te zetten.

De domeinnaam www.amateurtele.com is hierbij in de verkoop. Klik hier voor de contactmogelijkheid bij interesse in overname van de domeinnaam.

Update 2023: Er komt (waarschijnlijk) een doorstart! De afgelopen maanden heb ik goed gebruikt om zaken te overdenken en het blijkt toch dat ik een bepaalde drang heb om kennis te delen... Dus de inhoud van de site zal waarschijnlijk toch weer beschikbaar komen. Ik heb bepaalde idee├źn voor een nieuwe website, maar die moeten nog vorm gaan krijgen. Ik heb nog geen doelsteling voor de lancering van de niewe site, dus dit blijft even afwachten. Wel is duidelijk dat de nieuwe website onder http://www.reiding.com beschikbaar zal komen. Uiteraard zal de inhoud van de oude site grondig worden herzien zodat oude data komt te vervallen. Kortom, wordt vervolgd...
Tot de herziening van de site is de oude (slapende) siet hier te bezoeken: http://amateurtelecom.reiding.com

Jacob; PE2CJ.